Fixed
Hanki nyt!
Kiinteä lasikaide terassille ja parvekkeelle
Kun haluat lasikaiteen, jossa on keskitetty designiin ja laatuun. Kirkasta turvalasia, alumiinia ja haponkestävää terästä. Luotu kestämään aikaa.
Vakio korkeus
Fixed on 110 cm korkea lasikaide. Perusvärit anodisoitu alumiini ja anodisoitu musta. Saatavana myös muissa väreissä.
Tarpeen mukaan
Saatava mittatilauksena pituuksilla 600-1800 mm. Vakiomitat 1000 mm, 1100 mm, 1200 mm, 1300 mm, 1400 mm, 1500 mm, 1600 mm, 1700 mm, 1800 mm.
Helppo ja nopea asentaa
Toimitetaan valmiina elementteinä. Nostat vain paikalleen ja kiinnität terassin runkoon.
Yhteensopiva
Fixed -kaide on samalla rungolla kuin nostettava ja laskettava ClickitUp®-lasikaide. Voit yhdistellä kaiteita tarpeen mukaan: tuulensuojausta vaativalle puolelle korkea 190 cm tuulensuojakaide.
Lasikaide sopii erinomaisesti terassin kaiteeksi
Kaide ei peitä maisemaa ja korostaa rakennuksen yksityiskohtia. Fixed lasikaiteissa käytetään kirkasta turvalasia. Lasin kiinnitys Structural glazing -tekniikalla. Lasi on UV-liimalla kiinnitetty alumiinirunkoon, peitteenä musta pinnoite, Black Office.
Tyylikäs
Suorat linjat, pelkistetyt muodot. Tarkoituksenmukaiseksi suunniteltu. Kannet ovat haponkestävää terästä.
Lasi on kaunis ja kestävä materiaali
Läpinäkyvyys ja kuvan heijastavuus. Karkaistua lasia käytetään lasikatteissa, bussipysäkkien lasituksissa, julkisivuissa, suihkuseinissä - se on oikea ja luja valinta terassille.
Putoamisvaara
Rajaa tarvittavat reunat ja estä putoaminen. Kaide tulee rakentaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaanastumisen vaara on olemassa. Fixed kaide on turvallinen ja tarkoitukseensa soveltuva.
Huoltovapaa
Puhtaanapito tarpeen mukaan vedellä ja miedolla saippualla. Suunniteltu ja kehitetty Halmstadissa, Pohjanmeren rannalla. Suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa otettu huomioon merenrannan suolaiset olosuhteet. Valmistetaan Ruotsissa. Tehty kestämään kovaa käyttöä, ulkona tai sisällä.
Valmistaja ErgoSafe Ab, Ruotsi
www.clickitup.com