ClickitUp®
Hanki nyt!
Nouseva lasikaide terassille ja parvekkeelle
Tuotteessa on kaksi lasia rinnakkain. Halutessasi voit vapauttaa kevyellä painalluksella sisemmän lasin ylös, jolloin kaiteen korkeus liki tuplaantuu. Laskettuna lasikaiteen korkeus on 110 cm. Ylös nostettuna kokonaiskorkeus on 190 cm. Kun haluat lasin alas, se painetaan alas ja lasi lukittuu ala-asentoon.
Kelin mukaan valittavissa
Kun on kuuma, jätät lasit alas ja ilma vaihtuu. Kylmän tuulen puhaltaessa nostat kaiteen ylös tuulensuojaksi. Kaide toimii kaasujousella. ClickitUp® koostuu lasi- ja alumiiniprofiileista, haponkestävästä teräksestä ja saksalaisesta kaasujousesta.
Alueiden rajaaminen kaide-elementeillä on yksinkertaista ja helppoa
Korkea kaide suojaa tuulelta. Terassin käytettävyys lisääntyy ja on viihtyisämpi huonommallakin kelillä. Hyvä, suojattu terassi on kilpailuetu. Asiakkaat viihtyvät pidempään. Suojattu alue helpottaa valvontaa.
Suojattu tila on useammin viihtyisä
Viihtyisä terassi kutsuu ja houkuttelee. Miellyttävässä paikassa kokoonnutaan ja viihdytään pidempään. Säädettävä kaide mahdollistaa olosuhteiden säätämisen helpoksi.
Luo miellyttävät olosuhteet terassille
Tuulensuojaus lisää käyttömukavuutta. Nauti silloin kun sinulle sopii. Terassilämmittimellä luot katon alle kesän.
Lasikaide vaimentaa ääntä
Vaimentaa liikenteen melua ja luo rauhallisemman ympäristön. Keskustelu ja seurustelu on mukavampaa rauhallisemmassa ympäristössä.
Lasikaide sopii erinomaisesti terassin kaiteeksi
Kaide ei peitä maisemaa ja korostaa rakennuksen yksityiskohtia. ClickitUp lasikaiteissa käytetään kirkasta turvalasia. Lasin kiinnitys Structural glazing -tekniikalla. Lasi on UV-liimalla kiinnitetty alumiinirunkoon, peitteenä musta pinnoite, Black Office.
Tyylikäs
Suorat linjat, pelkistetyt muodot. Tarkoituksenmukaiseksi suunniteltu. Kannet ovat haponkestävää terästä.
Maisema luonnollisena
Luonto ympärilläsi, silmin aistittavissa. Kukkien tuoksu ja lintujen äänet. Kaikki näyttää upealta. Lasikaiteissa käytetään vain kirkasta turvalasia.
Lasi on kaunis ja kestävä materiaali
Läpinäkyvyys ja kuvan heijastavuus. Karkaistua lasia käytetään lasikatteissa, bussipysäkkien lasituksissa, julkisivuissa, suihkuseinissä - se on oikea ja luja valinta terassille.
Rajaa tarvittavat reunat ja estä putoaminen
Kaide tulee rakentaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500mm ja putoamisen tai harhaanastumisen vaara on olemassa. ClickitUp kaide on turvallinen ja tarkoitukseensa soveltuva.
Huoltovapaa
Puhtaanapito tarpeen mukaan vedellä ja miedolla saippualla. Suunniteltu ja kehitetty Halmstadissa, Pohjanmeren rannalla. Suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa otettu huomioon merenrannan suolaiset olosuhteet. Valmistetaan Ruotsissa. Tehty kestämään kovaa käyttöä, ulkona tai sisällä.
Korkea lasikaide suojaa
Terassi ja kalusteet pysyvät paremmassa suojassa säältä. Suojaa paremmin viisto sateelta ja lumelta. Terassisi kaipaa harvemmin siivousta ja huoltoa.
Valmistaja ErgoSafe Ab, Ruotsi
www.clickitup.com